Om oss

Vi har 15 års og erfaring innen bilpleie.
Vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyd.
Har du en bil, båt eller fly som trenger pleie utvendig, innvendig og evt reprasjon fra en profesjonell?

Vi hjelper deg å holde bil og båt i utmerket stand.

Ta kontakt for merer informasjon.

Shop Owner

Illias

Profesjonell bilpleie øker bilens verdi.

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris. Går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

De visuelle inntrykkene av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den “står”.


En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd.

Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere.

Born to Ride

Our Story

Vi er spesialist på restaurering av møblemang/interiør. Vi har mange års erfaring med utførelse, reparasjon, vedlikehold og restaurering av de fleste typer interiør og møblemang. Vi bytter også ut farger i interiør. Har du for eksempel beige skinn, ordner vi rødt eller brunt skinn. Her er det for det meste kun fantasien som setter begrensninger. Ved å se på jobbene vi utfører kan du like siden vår og følge med på bildene som legges ut. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud! Vi ser frem til å høre fra deg

Folk kommer langveis fra for å reparere skader på biler og seter hos oss. Vi kan reparere hullskader/misfarge/riper og skifte setetrekk. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig. Grunnlaget vårt er fornøyde kunder, og vi er derfor meget opptatt av å levere best mulig pleie på din bil eller båt – vi bruker den tiden som trengs og har kvalitet i alle ledd.

0
Etablert
0 +
Prosjekter
0 +
Glade kunder
Our Team

Expert. Experienced.

Maecenas nullam turpis nulla orci massa volutpat senectus massa proin aliquam eget.

Danny Ings

Gearhead

Rodrigo Lima

Senior mechanic

Tim Hendrick

Shop Manager

Mario Jota

Mechanic

Scroll to Top