Om oss

Velkomen til Power Detailing, din pålitelige partner innen bilpleie. Med over 15 års erfaring i bransjen, har vi etablert oss som en ledende aktør innen bilpleie, og vi strekker oss alltid langt for å sikre at våre kunder er 100% fornøyd.

Vi tilbyr et bredt spekter av bilpleietjenester, inkludert utvendig og innvendig bilvask, polering, voksing, rustbehandling, lakkbeskyttelse, samt reparasjon og vedlikehold av bil, båt og fly. Uansett hvilken type kjøretøy du har, kan du stole på at våre erfarne og dyktige teknikere vil gi det den beste behandlingen og sørge for at det holder seg i utmerket stand.

Vi forstår at kundetilfredshet er avgjørende for vår suksess, og derfor jobber vi alltid hardt for å gi deg den beste service og opplevelse hver gang du besøker oss. Vi er stolte av å ha bygget opp et godt omdømme blant våre kunder, og vi vil fortsette å strekke oss langt for å beholde din tillit og lojalitet.

Så hvis du leter etter profesjonell bilpleie, trenger hjelp med reparasjon eller ønsker å holde bilen, båten eller flyet ditt i topp stand, ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller for å bestille en av våre tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Butikksjeg

Elias

Profesjonell bilpleie øker bilens verdi.

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris. Går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

De visuelle inntrykkene av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den “står”.


En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd.

Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere.

Born to Ride

Our Story

Vi er spesialister på restaurering av bilinteriør. Med mange års erfaring utfører vi reparasjon, vedlikehold og restaurering av ulike typer bilinteriør. Vi kan også endre fargen på bilinteriøret ditt. Hvis du for eksempel har beige seter, kan vi endre dem til røde eller brune. Det er nesten ingen begrensninger på hva vi kan gjøre. Du kan se noen av jobbene vi har gjort på nettsiden vår og følge med på bildene vi legger ut. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende tilbud! Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi har kunder som kommer langveis fra for å få reparert skader på bilsetene og bilene hos oss. Vi tilbyr reparasjon av hull, misfarging og riper, og vi kan også bytte ut setetrekket. I de fleste tilfeller blir reparasjonene nesten usynlige. Vi har som mål å ha fornøyde kunder, og derfor legger vi stor vekt på å gi bilen eller båten din den beste pleien mulig. Vi bruker den tiden som trengs og har høy kvalitet på alle områder.
0
Etablert
0 +
Prosjekter
0 +
Glade kunder
Our Team

Expert. Experienced.

Maecenas nullam turpis nulla orci massa volutpat senectus massa proin aliquam eget.

Danny Ings

Gearhead

Rodrigo Lima

Senior mechanic

Tim Hendrick

Shop Manager

Mario Jota

Mechanic

Scroll to Top