Omtaler

Fremhevet Klient

Frisket opp bilen innvendig og utvendig her før salg. Fantastisk bra jobb. Utrolig detaljert og nøyaktig arbeid. Hadde felger som var ødelagt av rust, men disse klarte Power Detailing å fikse opp og gjøre gode som ny. Meget bra.

S. B. Marvik

4.7

4.7/5
Based on 300+ reviews

4.7

4.8

Helt utrolig hvor god jobb dere gjør! Jeg har aldri trodd at dere skulle få bilen så bra etter flere år med kjøring til stall med hest utstyr i bilen, skjoldete/flekkete seter som jeg aldri har klart å få ren selv om jeg har prøvd flere rens/vask. Den ser jo helt ny ut!! Med voksingen dere har gjort, så er det nok at jeg bare spyler så ser den like fin og ren ut. Innvendig impregnering av seter gjør at jeg nå slipper å få flekker i setene, det er bare å tørke av. Tidligere var det nok at noen satte seg inn med våte klær, så ble det flekker som ikke gikk bort. Pollenfilter er rengjort, viktig for meg som har pollenallergi. Jeg er bare helt MEGAFORNØYD! Tusen takk, jeg føler jeg har fått meg ny bil igjen! Anbefales, dere vil ikke angre - Virkelig profesjonelt arbeid som utføres. God investering, gir verdiøkning på bilen :o)
A. R. Sand
Frisket opp bilen innvendig og utvendig her før salg. Fantastisk bra jobb. Utrolig detaljert og nøyaktig arbeid. Hadde felger som var ødelagt av rust, men disse klarte Power Detailing å fikse opp og gjøre gode som ny. Meget bra.
S. Bergeton
Byens desidert beste! Her finner du folk som virkelig brenner for faget og som gir det lille ekstra! Her blir du ikke bare fornøyd, her blir man imponert over resultatet!
Øystein Aas
Power Detailing AS utfører service, kundebehandling og bilpleietjenester av ypperste kvalitet hver eneste gang! Jeg har hatt bilen min hos dem flere ganger, og det er som å ta med en ny bil hjem ved hvert besøk. I tillegg fikset de skinnet på mine lenestoler som jeg trodde var ødelagte for godt og ikke kom til å se bra ut igjen. Jeg kan anbefale Power Detailing AS på det sterkeste.
L. S. Aleksandersen
Byens beste, uten tvil! Man blir alltid møtt med et smil. Alltid hyggelige og veldig serviceinnstilt. Kjærlighet for det de driver med og det vises i resultatet. Hatt bilen inne til både lakkforsegling og shining, alltid upåklagelig resultat og bilen blir som ny. Anbefales på det sterkeste
A. Lohse
De gjør en veldig god jobb både innvendig og utvendig på bil. De kan bl.a farge slitte stolrygger og puter av skinn. Er også svært fornøyd med motorsykkel polering.
J. Tronsmo
Kompetent og hyggelig personell. Bilen har neppe sett bedre ut siden den var ny.
N. Gull
Scroll to Top