Utvendig

Utseendet til en bil er hvordan først og fremst ser utenifra. Dersom den er dekket med støv og skitt vil det gi dårlig sikt på frontrute og skape problemer med lakken og bilen yter lag. Å vaske bilen ofte er en must for å forebygge at salt, støv og skitt sitter fast og skaper vei for rust.

det er gjør også at bilen din kan ta de nødvendige stegene for å kunne bli enda bedre enn hva den var

Utvendig Vask

Vi starter med å avfette bilen som får lov til å jobbe på bilen i ca 5 minutter. Skum legges over avfettingen som igjen får lov til å fungere i 5 minutter. Imellomtiden skrubber vi felgene helt rene. Bilen spyles ren med høytrykkspyler med 40 graders varme nedenifra og opp. Ny runde med skum legges over bilen og den blir svampvasket skikkelig fra topp til bunn. Vi avslutter med å tørke bilen helt tørr – ovenifra og ned.

Utvendig vask med HydrO2 Lite

Har du ikke tid, lyst eller ork til å legge en lakkforsegling? Frykt ikke, CarPro Hydro2 Lite gir deg de samme egenskapende som andre lakkforseglinger. Forskjellen er at med Hydro2 Lite tar det sekunder og ikke minutter eller timer.

 

CarPro Hydro2 Lite er en Sio2(keramisk) basert spray forsegling som gir en selvrensende effekt, god vannperling og god glans på sekunder. Hydro2 Lite er også berøringsfri som tilsier at du faktisk ikke trenge å berøre bilen din for å legge denne lakkforseglingen. Høres kanskje litt for godt ut? Det er det ikke.

Motorvask

Vi starter med å avfette motorrommet med petrokjemisk avfetting – dette får lov til å jobbe ca 5 minutter. Deretter går vi over hele motorrommet med felgrens og en myk detailingbørste – skrubb overalt! Alkalisk skumsåpe legges over hele motorrommet – la det virke i noen minutter og skyll motorrommet med varmtvann uten trykk.

Innvendig

Interiør til bilen er viktig å holde rent og pent og bør vaskes ofte for å unngå flekker og lukt.

Vanlig innvendig vask

Vanlig innvendig og utvendig vask
Støvsuging
Vask av gulvmatter, plastikk og vinduer
Avfetting
Sjamponering med håndvask
Felgrens
Vi avslutter med å tørke bilen helt tørr – ovenifra og ned
Denne vasken tar ca 3 timer på og gir deg en ordentlig ren bil både innvendig og utvendig.
 

Våtrens av seter

Våtrens av seter kan være nødvendig hvis setene i bilen din har blitt våte av vann, søle eller andre væsker. Det er viktig å fjerne fuktighet og flekker fra setene så snart som mulig for å unngå ubehagelig lukt og for å hindre at fuktighetsskader utvikler seg.

Full innvendig rens av bil

En full innvendig rens av bilen din kan bidra til å forbedre komforten, sikkerheten og verdien av bilen din. Her er trinnene vi følger for å utføre en grundig innvendig rens av bilen din:

Vi starter med å fjerne alle gjenstander fra bilen, inkludert søppel, løse gjenstander og gulvmatter.

Deretter vi støvsuger bilen grundig, inkludert setene, gulvmatter, tepper, dørkarmer og tak. Vi bruker et støvsugermunnstykke som er spesielt laget for å rengjøre bilinteriør.

Vi rengjører setene med et egnet rensemiddel og bruke en myk børste til å skrubbe forsiktig for å fjerne flekker og smuss.

For å rengjøre dashbordet og instrumentpanelet, bør vi bruke en myk klut og et egnet rengjøringsmiddel. Vi bør unngå å bruke overdreven mengde vann, da dette kan skade elektronikken i bilen.

Vinduene rengjøres med en vindusrenser og en ren mikrofiberklut.

Gulvmattene rengjøres med et egnet rengjøringsmiddel. Hvis gulvmattene er veldig skitne, kan vi også bruke en høytrykkspyler.

Vi tørker av interiørflater som dørkarmer, håndtak og girspaken med en ren klut.

Hvis det er dårlig lukt i bilen, kan vi bruke et luktfjerningsmiddel som kan sprayes på tepper, seter og andre interiørflater. Se vår pakke: Luktfjerning.

Til slutt setter vi tilbake alt vi tok ut av bilen inn igjen.

En full innvendig rens kan ta litt tid, men det kan definitivt forbedre komforten og verdien av bilen din. Vi tar i bruk egne utstyr og rengjøringsmidler for å unngå skade på bilinteriøret.  

Luktfjerning

Inkluderer full innvendig rens av bil. Samme fremgangsmåte som på en innvendig rens men bilen må stå hos oss i 5 hele dager. 2 dager går med til rens og tørk av bilen mens den står i 3 hele døgn med doble ozongeneratorer i seg. Deretter må hele bilen vaskes opp igjen for å bli kvitt den giftige ozonbelegget som har lagt seg i bilen. Vi renser også lufteanlegget innvendig med kuperensemaskin. Vi garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen.

 

Priser

Liten bil – 10800kr

Stasjonsvogn –  11800kr

Stor bil (Suv mm) – 12800kr

Hiace (7 seter) – 14000kr

 

Skinnrens og skinnkrem

 

Gjør bilsetene dine som nye igjen med vår omfattende rens og skinnbehandling pakke. Vi bruker kun de beste produktene og teknikkene for å rengjøre, beskytte og gi næring til skinnet. Pakken inkluderer:

Grundig rens av alle bilseter
Vi bruker spesialiserte rengjøringsmidler for å fjerne smuss, flekker og annen skitt fra setene dine.

Fuktighetsgivende behandling av skinn
Vi gir huden den nødvendige fuktigheten den trenger for å opprettholde sin mykhet og smidighet, samtidig som den beskytter mot tørrhet og sprekker.

Beskyttelse mot solskader og slitasje
Vi legger til en beskyttende overflate på skinnsetene for å redusere skade fra UV-stråler og hindre slitasje over tid.

Resultatet vil være skinnseter som ser ut som nye, myke og smidige. Pakken er tilgjengelig for alle bilmodeller, og vi kan tilpasse behandlingen etter dine spesifikke behov. Kontakt oss nå for å bestille din rens og skinnbehandling på bilseter og få bilen din til å se ut som ny igjen!”

Prisen 2800,- for en vanlig personbil med 5 seter 
 
Scroll to Top