VASK

Bilen trenger å bli rengjort akkurat som vi mennesker. 

Dersom du går for lenge uten å rengjøre bilen vil det påvirke utseende, men viktigst vil det skade bilen utvendig og innvendig generelt. Salt, støv og skitt vil nesten så å si spis opp bilen og klargjør veien for rust som er største fienden til biler.

Bilen blir vasket på en skånsom måte med mikrofiber \ ullsvamper og tørket med myke mikrofiberkluter.

Utvendig

Utseendet til en bil er hvordan først og fremst ser utenifra. Dersom den er dekket med støv og skitt vil det gi dårlig sikt på frontrute og skape problemer med lakken og bilen yter lag. Å vaske bilen ofte er en must for å forebygge at salt, støv og skitt sitter fast og skaper vei for rust.

det er gjør også at bilen din kan ta de nødvendige stegene for å kunne bli enda bedre enn hva den var

Utvendig Vask

Vi starter med å avfette bilen som får lov til å jobbe på bilen i ca 5 minutter. Skum legges over avfettingen som igjen får lov til å fungere i 5 minutter. Imellomtiden skrubber vi felgene helt rene. Bilen spyles ren med høytrykkspyler med 40 graders varme nedenifra og opp. Ny runde med skum legges over bilen og den blir svampvasket skikkelig fra topp til bunn. Vi avslutter med å tørke bilen helt tørr – ovenifra og ned.

Motorvask

Vi starter med å avfette motorrommet med petrokjemisk avfetting – dette får lov til å jobbe ca 5 minutter. Deretter går vi over hele motorrommet med felgrens og en myk detailingbørste – skrubb overalt! Alkalisk skumsåpe legges over hele motorrommet – la det virke i noen minutter og skyll motorrommet med varmtvann uten trykk.

Innvendig

Interiør til bilen er viktig å holde rent og pent og bør vaskes ofte for å unngå flekker og lukt.

Vanlig innvendig vask

Støvsuging, vask av gulvmatter, plastikk og vinduer. Denne vasken bruker vi 3,5 til 4 timer på og gir deg en ordentlig REN bil både innvendig og utvendig.

Våtrens av seter

Setene støvsuges helt rene og sprayes med en interiørrens. Interiørrensen får jobbe i ca 5 – 6 minutter før vi suger ut møkka med en våtrensemaskin – dette gjentas til setet er helt rent.

Priser

800 kr setet

Full innvendig rens av bil

Seter og stoff blir renset med våtrensemaskin (skinnseter blir renset og oppkremet med egnet skinnbehandlingsmidler). Plastikk og vinduer blir grundig vasket, luftdyser blir grundig rengjort – her går vi ekstremt grundig tilverks over hele bilen innvendig – må stå over natten for tørking.

Luktfjerning

Inkluderer full innvendig rens av bil. Samme fremgangsmåte som på en innvendig rens men bilen må stå hos oss i 5 hele dager. 2 dager går med til rens og tørk av bilen mens den står i 3 hele døgn med doble ozongeneratorer i seg. Deretter må hele bilen vaskes opp igjen for å bli kvitt den giftige ozonbelegget som har lagt seg i bilen. Vi renser også lufteanlegget innvendig med kuperensemaskin. Vi garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen.

 

Priser

Liten bil – 10800kr

Stasjonsvogn –  11800kr

Stor bil (Suv mm) – 12800kr

Hiace (7 seter) – 14000kr

 

Skinnrens og skinnkrem

Skinnsetene blir støvsugd og vasket rene. Skinnrens blir benyttet for å fjerne alt av fett og forurensing i skinnsetene. Behandlingen avsluttes med at vi påfører skinnkrem.

 

Priser

2000,- for en vanlig personbil med 5 seter 

Scroll to Top