Smart Repair

Vi har spesialisert oss på SMART Repair. “Small to Medium Area Repair Techniques” som omfatter kostnadseffektive, raske og miljøvennlige bilreparasjoner. Enten det gjelder lakk, bulker, steinsprut, interiør, felger eller glass. På mange av våre avdelinger utfører vi nå SMART Repair som er godt for bilen, miljøet og lommeboken din.

Bør jeg reparere småskader i lakken?

Bilen din har sannsynligvis noen små riper og steinsprut skader i lakken om bilen din 1 år og eldre. Dette kan komme fra grus i veibanen som gir steinsprut skader, parkeringshus, inn- og utkjøring fra trange plasser og andre uheldige omstendigheter. Kulde og veisalt på vinteren og varmen med veistøv på sommeren kan gjøre vondt verre for slike skader for bilen din. Vi anbefaler deg derfor å gjøre noe med disse skadene før det utvikler seg til rust og dermed kan bli et større og dyrere problem for deg.

Skadeomfang

Alle biler får steinsprut og litt riper i lakken. Vi tetter lakksårene før rust får mulighet til å utvikle seg. Vi sliper ned og fyller sårene med lakk før større skader utvikler seg. Vi kan reparere steinsprut i lakken på opptil 5mm i diameter.

Hva koster det?

Vår prismodell er enkel og for steinsprutreparasjon for en hel bil tar det kun inntil 2 timer. Raskt, effektivt og bærekraftig. Vi har 4 priskategorier som du ser her.

Scroll to Top