Best på Bilbatteri i Trondheim?

Oppgrader bilen med full kraft fra Varta Bilbatteri i Trondheim!

 

 

Hos Varta Bilbatteri Trondheim, forstår vi viktigheten av å ha et pålitelig batteri under panseret.

Vi tilbyr vi batterimontering hjemme hos deg eller på jobb med våre toppkvalitetsbilbatterier.

 

  • Batterimontering på Jobb eller Hjemme :  Vi gjør det enklere enn noen gang å få ditt nye batteri installert. Våre erfarne teknikere kommer til deg, enten det er hjemme eller på jobb, og sørger for at ditt kjøretøy er klart for å takle enhver utfordring.
  • Starthjelp/nødstart                                   :  I tillegg til vårt batterisalg og installasjonstjenester, tilbyr vi også starthjelp for kjøretøy med batteriproblemer. Rask og pålitelig hjelp er bare et anrop unna, med priser som starter så lavt som 350 kroner per time.

Hvorfor er det viktig med et nytt startbatteri om vinteren?

Vinteren kan være nådeløs for bilbatteriene. Kulde kan redusere batteriets ytelse og kapasitet betydelig. Et svekket batteri kan føre til startproblemer når du minst forventer det. Med et pålitelig Varta-batteri kan du være trygg på at kjøretøyet ditt starter hver gang, selv på de kaldeste vintermorgenene.

 

Tekniske detaljer om AGM-teknologien:

Vi tilbyr flere typer batterier, inkludert AGM-batterier, fra anerkjente merker som Varta, Exide, Fiamm og Tab. AGM (Absorbent Glass Mat) batteriteknologi er ideell for moderne kjøretøyer. Den gir høyere startkraft, lang levetid og enestående ytelse, selv under ekstreme forhold. AGM-batterier er også kjent for sin vedlikeholdsfrie drift og evne til å motstå dyp utlading.

 

Så hvorfor vente? Ta kontakt med Varta Bilbatteri Trondheim i dag for å dra nytte av våre fantastiske tilbud på bilbatterier, gratis monteringstjenester, starthjelp og ekspertrådgivning. Vi er her for å sikre at ditt kjøretøy er klart for enhver utfordring som venter!

Kontaktinformasjon:

Telefon:  94098808

E-post:     [email protected]

Adresse:  Tempeveien 31, 7031 Trondheim

Scroll to Top